Sabuk conveyor tugas ringan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

  Spésifikasi matéri kerangka elastomer Total warna Kakuatan regangan 1% manjang diaméterna minimum kabayang Suhu
  Kandel N / mm dina beban anu parantos ditangtoskeun mm Kisaran 
  mm   N / mm  
Sabuk conveyor PVC Hiji lawon- E1 PVC 1 Bodas héjo 80 4 10/25 -90
Hiji karét
Dua lawon- E1 1.5 160 8 40/70
Dua karét
Dua lawon- E1 2 160 8 50/75
Dua karét
Dua lawon- E2 2.5 200 10 55/80
Dua karét
Dua lawon- E2 3 200 10 60/90
Dua karét
Tilu lawon- E2 3.5 300 15 70/140
Tilu karét
Tilu lawon- E2 4 300 15 80/160
Tilu karét
E1 sareng E2 hartosna lintang nyaéta monofil poliéster kaku.
  Spésifikasi matéri kerangka elastomer Total warna Kakuatan regangan 1% manjang Diaméter kabayang minimum Suhu
  Kandel N / mm dina beban anu parantos ditangtoskeun mm Kisaran 
  mm   N / mm  
  Hiji lawon-     0,5-1,5   80 4 10 月 25 日  
  Hiji karét        
  Hiji lawon-     1.0-1.5   80 4 15/40  
Conveyor karét Dua karét        
sabuk Dua lawon-     1.5-2.0   160 8 40/70  
  Dua karét E0 NBR / PVC Héjo, -125
  Dua lawon- E1   2.0-3.0 Bodas, 160 8 50/90  
  Tilu karét E2   Atanapi anu sanés  
  Dua lawon-     1.0-2.0   160 8 30/60  
  Hiji karét        
  Tilu lawon-     3.0-3.5   240 12 60/140  
  Tilu karét        
  Tilu lawon-     3.0-4.0   240 12 80/160  
  Opat karét        
  Tilu lawon-     2.5-3.0   240 12 50/120  
  Dua karét        
  Opat lawon-     4.0-4.5   320 16 90/210  
  Opat karét        
  Opat lawon-     4.0-5.0   320 16 110/240  
  Lima karét        
  Opat lawon-     3.5-4.0   320 16 80/200  
  Tilu karét        
  Lima lawon-     ≧ 5.0   400 20 120/280  
  Genep karét        
          
  PU Spésifikasi Kerangka elastomer Total warna Kakuatan regangan 1% manjang dina beban anu ditangtukeun Diaméter kabayang minimum suhu
matéri kandelna N / mm N / mm mm Kisaran 
  mm      
sabuk conveyor Hiji lawon- E0 TPU 0,8   80 4 10 月 25 日  
  Hiji karét bodas -90
  Dua lawon- E1 TPU 1.4 hejo 160 8 40/70  
  Dua karét    
  Tilu lawon- E2 TPU 2.5   300 15 70/140  
  tilu karét    
E0 hartosna bujur sareng lintang nyaéta serat fléksibel, E1 sareng E2 hartosna lintang nyaéta monofil poliéster kaku.
Nami kode Kerangka elastomer Total suhu warna
matéri kandelna Kisaran
  mm
Sabuk anti slip TF E1.E2 NBR / PVC 3.0-5.0 -15 ~ 110 Héjo, bodas
Sabuk pola khusus FG E1.E2 NBR / PVC.NR / SBR 4.0 ~ 8.0 -15 ~ 110.-30 ~ 100 Héjo, biru, hideung
Beubeur pola pola inten TK E1.E2 NBR / PVC 3.0 ~ 6.0 -15 ~ 110 hejo
Sabuk suhu luhur TSI E0.E1.E2 SIR.EPDM 3.0 ~ 6.0 180 ~ 320.130 ~ 180 Beureum, transparan, hideung
Sabuk suhu handap TL E0.E1.E2 NR / SBR.EPDM 2.0 ~ 6.0 -40 ~ 100 Hideung, kulawu, bule
Sabuk tahan seuneu TE E0.E1.E2 CR 1.0 ~ 5.0 -30 ~ 120 hawuk
Sabuk konduktif TR E1.E2 NBR 1.0 ~ 5.0 -15 ~ 110 hideung
Sabuk berorientasi TI E1.E2 PVC. NBR / PVC 1.0 ~ 5.0 -10 ~ 80.-15 ~ 110 Héjo, bodas
Ngangkat sabuk TJ E1.E2 PVC. NBR / PVC 2.0 ~ 5.0 -15 ~ 80.-15 ~ 110 Héjo, bodas
Sabuk péngkolan TO E0 PVC. NBR / PVC 1.0 ~ 3.0 -10 ~ 80.-15 ~ 110 Héjo, bodas
Ngarasa sabuk TM E0.E1.E2 NBR / PVC.SIR 2.5 ~ 8.0 130 ~ 450 Hideung
Sabuk rok TQ E1.E2 PVC. NBR / PVC 4.0 ~ 6.0 -10 ~ 80.-15 ~ 110 Héjo, bodas
Sabuk sabuk TS E0 NR / SBR 6.0 ~ 12.0 -40 ~ 100 Hideung, kulawu, bule
Sabuk gandum kasar TU E3 NBR / PVC.NR / SBR 1,5 ~ 2.0 30 ~ 100.-15 ~ 110 Beureum, kulawu
Sabuk lem TV E4 NBR / PVC 0.6 ~ 1.1 -15 ~ 110 hejo

Ciri Dasar

Sabuk nilon kakuatan kakuatan tarik ≥3000kg / cm2
Elongasi ≥25% élastisitas ≥1200kg / cm2
Kakuatan kuat lawon poliéster E0.E1 ≥2000N / 2.5cm
E2≥2500N / 2.5cm Perpanjangan ≤20%
Gelar karét permukaan karét ≤0.05cm3 / 1.61km
Koéfisién gesekan karét permukaan 0.4 ~ 0.6
Koéfisién gesekan tina lawon 0,2 ~ 0,3
Koéfisién gesekan tina kulit 0.6 ~ 0.8
Indéks anti-statis: 106 ~ 109Ωcm indéks konduktif 103 ~ 105Ωcm
Karet karét 65 ~ 75 basisir A

Anu sanésna

1.leather ngagaduhan dua jinis: dua kulit biru sareng kulit lapisan kahiji, kulit lapisan anu munggaran gaduh struktur kompak sareng tahan abrasi, harga tinggi.
2. sabuk lawon dua sisi, sabuk bodas sadayana-bodas, grade dahareun, henteu-toksik, higienis, anu handapeun nyaéta lawon.
3. angkat sabuk, sabuk péngkolan, sabuk berorientasi sareng sabuk rok sadayana didamel numutkeun conto konsumén sareng gambar, jangkungna bar angkat tiasa 1cm, 3cm, 5cm, 7cm, 10cm, spésifikasi bar berorientasi tiasa O type , A type, B type, C type, D type.
Pola 4. sabuk spésial ngagaduhan seueur bahan, jinis, warna, pas pikeun kaayaan damel anu béda-béda.
5. Anu dirasana sabuk dirasa tiasa dirasa domba, serat dirasakeun, dirasakan aramid, derajat hawa bénten.
6. Pola sabuk anti slip sareng sabuk pasir gaduh seueur jinis.
7. Syarat khusus sareng spésipikasina tiasa disaluyukeun.
8. Urang tiasa nyayogikeun jasa ngariung dina situs.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali