Lawon karét

  • Roller Covering Rubber Strip

    Roller Covering Rubber Strip

    résistansi maké anu hadé sareng performa cekelan anu saé. digunakeun dina industri tékstil salaku kaénan lawon, sapertos jet, cai, aci, alat cukur karangan sareng mesin inspeksi lawon, percetakan sareng alat pewarna.