Tentang Kami

Wuxi Cayce Méi Téhnologi Trading Co., Ltd perenahna di zona ékonomi Yangtze Delta anu subur di pusat géométri., Balik walungan Yangtze, berorientasi Taihu. Pusat ékonomi ka Wétan ka Cina-Shanghai 150 kilométer, belah kulon ti ibukota kuno-Nanjing 150 kilométer, kidul ka Bandara Internasional Wuxi Sunan 50 kilométer. Jinghu sareng yanjiang dua jalan raya utama patepung di daérah jiangyin, jambatan jalan raya Sungai jiangyin Yangtze ngomunikasikan kalér sareng kidul walungan Yangtze, mangrupikeun hub transportasi penting di Walungan Yangtze di hilir. Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd perenahna di beulah wétan taman industri yunting.

1
3

Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd perusahaan gabungan-saham anu museur kana Élmu, Industri sareng Perdagangan. Cai mibanda langkung ti 300 padamel, kalebet langkung ti 88 pagawé profesional sareng téknis. Ayeuna éta anggota jaring tanaga surya di Cina. Perusahaan kami parantos lulus ISO9001: 2008 Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas, Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001, Sertifikasi Sistem Manajemen Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi. Produk ngalibatkeun minyak bumi, petrifaction, tuangeun, pengiriman barang, jalur karéta sareng éléktron, sareng sajabana Ayeuna urang gaduh langkung ti opat puluh rébu méter pasagi daérah pangolahan sareng langkung ti 80 alat khusus kanggo produksi, penjualan taunan 2018 mangrupikeun 2,5 ratus juta. Parusahaan urang gaduh jualan, pamasaran, departemén proyék, departemen téknologi, QC, kamar karajinan, departemen produksi, laboratorium, departemén jasa, jsb, anu nyadiakeun sistem jaminan kuat pikeun produksi, kualitas jualan na saatos-jualan produk.

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan nanem modal pisan pikeun kulawarga anu kuat, ngarancang sareng ngadamel langkung ti sapuluh sabuk conveyor tugas ringan, lawon karét sareng lini produksi lambar karét. Ayeuna urang gaduh 3 banbury, 12 mesin pergaulan, hiji 1830 kalender opat-gulung, hiji 1730 kalénder tilu-gulung, dalapan 1400 mesin ubar-jenis drum, dua mesin curing-drum tipe 2000, dua mesin ubar-jenis drum 2000, hiji 2200 mesin curing-tipe kendang, hiji 3000 mesin curing-jinis kendang, hiji mesin curing Jinis-tipe 4200, mesin curing Jinis-jinis drum nyaéta mesin panggedéna sadunya. Sumawona, urang gaduh 8 set mesin pencét, nyaéta 2400 * 10000, 4000 * 2000, 1500 * 3000, 1400 * 5700, 1400 * 4000, 1200 * 2700, 650 * 4000. Dina 2016, urang ngadamel mesin super-lega, lébarna 24 méter.

7

Caycemay difokuskeun pikeun ngasilkeun barang-barang anu sesah ogé barang-barang lemes. Seueur staf anu propésional sareng sanggup aktipitas sareng dididik pikeun mastikeun operasi sistem kualitas, manajemén produksi sareng kamampuan ngembangkeun produk. Samentawis éta, pikeun ngumpulkeun inpormasi pasar sareng pesen téhnik anu paling dipikaresep pikeun langkung makmur kalayan produk anyar, Caycemay parantos aktip ngawangun hubungan kerjasama anu tetep sareng stabil sareng sababaraha lembaga panilitian. Ayeuna, perusahaan gaduh dua belas patén, draf lambar karét silikon, standar industri bantalan silikon tahan panas, ilubiung dina révisi standar nasional lantai karét.

Kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan, perusahaan ngagantelkeun penting pisan pikeun kontrol kualitas produk, urang gaduh staffs propésional anu konsentrasi kana manajemen kualitas, urang gaduh lab produk propésional, rohangan uji, laboratorium. Dina produksi, urang lengket produksi standarisasi, panerapan ketat standar nasional, standar industri sareng standar perusahaan, supados produk tiasa nyayogikeun syarat konsumén.

Produk perusahaan Caycemay aya hubunganana sareng produksi nasional di sababaraha industri di panjuru negeri, sababaraha produk diékspor ka sababaraha nagara. Skala produksi, kualitas, harga, pangiriman sareng konsumén jasa gaduh pujian konsumén sareng resep reputasi tinggi.

Produk Caycemay nargétkeun tingkat tinggi, nyerna sareng nyerep téknologi canggih asing, éta tanggung jawab pikeun ngagentos impor, ningkatkeun tingkat domestik. Kaén tahan seuneu pikeun kendaraan rel disayogikeun ka perusahaan asing; lambar karét silikon pikeun laminator surya, kaca, damel kayu sareng pembuatan kartu ngagaduhan reputasi anu saé; lantai karét mekar pisan.

Kalayan ideu yén kualitas luhur, palayanan pangsaéna, harga kalapa bakal ajeg sareng ngagedéan perusahaan, Caycemay tetep ngawangun budaya sareng konsepsi "dumasar kana manusa." Peta ieu ngadorong pisan para staf pikeun ningkatkeun tanggung jawab sareng kamampuan ngarenovasi anu ningkatkeun kakuatan sareng solidaritas perusahaan.

Kalayan konsepsi "tulus sareng amanah narik pelanggan di sakumna dunya", Caycemay kalayan sumanget ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik kalayan ngarep-ngarep ngahontal kapercayaan, dukungan sareng pujian kusabab produk sareng jasa Caycemay anu pangsaéna.

Caycemay parantos netepkeun sét sistem jaminan kualitas tina bahan baku anu lebet kana pabrik kana jasa saatos penjualan sareng organisasi pamekaran produk énggal kalayan rékayasa sareng tanaga téknis salaku badan utama. Dumasar kana stabilisasi produksi produk anu aya sareng salajengna ningkatkeun kualitas produk. Ningkatkeun intensitas transformasi téknologi sareng inovasi téknologi, sareng ngalangkungan kerjasama sareng unit panilitian ilmiah domestik sareng universitas. Nyewa ahli ti luar negeri. Ngabéréskeun masalah téknis dina prosés produksi sareng ngembangkeun produk énggal. Perusahaan Caycemay daék nyayogikeun palanggan kalayan palayanan anu andal sareng sistematis, ngajawab sareng ngaleungitkeun sesar operasi transmisi (conveyor) sabuk sareng pilih produk sabuk transmisi (conveyor) anu cocog pikeun minuhan spésifikasi operasi pangguna sareng syarat aplikasi. Alat-alat pengolahan hilir anu dirancang sareng dikembangkeun ku perusahaan tiasa mastikeun beungkeutan sabuk anu gancang sareng épéktip sareng beungkeutan dina beubeur ku pangguna. Ngurangan downtime. ngirangan biaya pembuatan. Pamaké tiasa nangtoskeun ukuran sareng spésifikasi sabuk, sabuk anu teu aya tungtungna atanapi sabuk terbuka, atanapi lem angkat strip, pedoman strip atanapi rok dina sabuk. Kami wawuh kana paménta pikeun sabuk anjeun sacara umum, sareng yakin yén jasa kami bakal ngabantosan anjeun.