Silikon Karét Bantal

  • Silicone Rubber Cushion For Hot Press

    Silikon Karét Bantal Pikeun Hot Pencét

    Bantalan karét silikon pikeun pencét panas didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didukung pikeun ngadukung pencét panas numutkeun paménta pasar, biasa dianggo dina mesin mencét anu diteken lantai laminasi, partikel, papan lapis, panto, mebel sareng acara sanésna.

  • Silicone Rubber Cushion For Card-making Laminator

    Silikon Karét Bantal Kanggo Laminator Ngadamel Kartu

    Deskripsi Produk Bantalan karét silikon pikeun laminator pembuatan kartu didesain sareng didamel ku perusahaan urang anu didukung pikeun ngadukung industri pembuatan kartu numutkeun paménta pasar, cocog pikeun sagala jinis kartu bank, kartu kiridit sareng produksi kartu pinter. Bantalan karét silikon dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo dua jinis formasi struktur, nyaéta KXM4213, dua sisi karét silikon sareng pola, lapisan tengah fiberglass lawon. KXM4233, dua sisi karasa, tengah la ...