Lambaran Karét Silikon Pikeun Laminator Surya

Pedaran pondok:

Kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan. Perusahaan penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas produk. Cai mibanda sakumpulan tanaga manajemén kualitas profesional, dilengkepan laboratorium produk propésional, rohangan uji coba, sareng laboratorium.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan. Perusahaan penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas produk. Cai mibanda sakumpulan tanaga manajemén kualitas profesional, dilengkepan laboratorium produk propésional, rohangan uji coba, sareng laboratorium. Salami prosés produksi, éta taat kana produksi standarisasi sareng ngahibur ketat nagara sareng industri. Standar sareng standar perusahaan pikeun ngaktipkeun produk pikeun nyumponan sarat pangguna. Produk Perusahaan Caycemay ngalibetkeun sagala rupa padamelan anu dihasilkeun ku masarakat di panjuru nagara, sareng sababaraha produk parantos mancanagara sareng dunya. Skala produksi, kualitas, harga, pangiriman, sareng jasa na parantos nampi pujian anu luhur ti para nasabah sareng nikmati reputasi anu luhur.

Produk perusahaan tujuanana pikeun produk kelas tinggi, sareng narékahan pikeun nyerna sareng nyerep téknologi asing pikeun ngagentoskeun impor sareng ningkatkeun tingkat lokalisasi. Terpal tahan api pikeun kendaraan rel parantos disayogikeun ka perusahaan asing. Lambaran silikon nempatan satengah tina sawah dina laminator surya, gelas, kai, tikar kartu, jst; bahan panyegelan karét dina industri pétrokimia parantos ngagaduhan reputasi anu luhur;

Lambaran karét silikon pikeun laminator surya, lambar silikon tahan luhur Caycemay nganggo bahan mérek terkenal di dunya, téknologi dipaténkeun canggih sareng produksi peralatan perakitan khusus, produkna ngagaduhan stabilitas tinggi sareng reliabilitas anu saé, sareng dianggo sacara propésional pikeun laminator surya, jst. parabot

3

Produk ieu ngenalkeun tahan asam, tahan sedeng, tahan suhu luhur bahan ramah lingkungan sareng bahan kerangka khusus dina dasar papan gél silika anu ramah lingkungan. Kukituna, kakuatan tarik, kakuatan luh, sareng stabilitas dimensi pelat silikon ningkat pisan, sareng umur jasa produk berkepanjangan.

  Éta ogé ngagaduhan kaunggulan nalika lambaran karét digunakeun dugi ka wates éta, éta moal ngabalukarkeun karuksakan modul sél surya. Lebar maksimum tiasa ngahontal 4000mm tanpa kelim.

1
Teu karasa (Shore A) 60 ± 2
Nguatkeun kakuatan Mpa≥ 10.5
Kakuatan cimata N / mm≥ 40
Résistansi suhu ℃ 200
Tahan Eva (dibandingkeun) alus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali