Mémbran silikon

  • Silicone Rubber Sheet For Glass Industry

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Industri Kaca

    Detil Produk Lembar karét silikon pikeun industri kaca mangrupikeun komponén konci perusahaan urang didaptarkeun pikeun ngadukung tungku laminasi vakum kaca numutkeun paménta pasar. Tungku vakum kaca dilaminasi nganggo prinsip vakum, ngadamel gelas dipanaskeun dina kaayaan vakum, kalayan tekanan atmosfir, ngantep gelas dina kantong vakum dipencét pikeun ngaluarkeun hawa sareng teu tiasa ngadamel gelembung, kantong vakum dina kaayaan manaskeun sareng vakum anu dikompa kaayaan janten dua atanapi langkung potongan gelas sareng EV ...
  • Silicone Rubber Sheet For Vacuum Press

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Pencét Vakum

    Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didédikasikeun pikeun ngadukung pers vakum numutkeun paménta pasar. Lambaran karét silikon pikeun pencét vakum mangrupikeun komponén konci mesin pencét vakum, éta bakal mangaruhan langsung kana épéktipitas pilem sareng panggunaan biaya pencét vakum. Lambaran karét silikon pikeun pers vakum dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo bahan baku impor Jerman, ngadopsi produksi luhung ...
  • Silicone Rubber Sheet For Solar Laminator

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Laminator Surya

    Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didédikasikeun pikeun ngadukung pers vakum numutkeun paménta pasar. Lambaran karét silikon pikeun pencét vakum mangrupikeun komponén konci mesin pencét vakum, éta bakal mangaruhan langsung kana épéktipitas pilem sareng panggunaan biaya pencét vakum. Lambaran karét silikon pikeun pers vakum dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo bahan baku impor Jerman, ngadopsi produksi luhung ...
  • Silicone Rubber Sheet For Solar Laminator

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Laminator Surya

    Kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan. Perusahaan penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas produk. Cai mibanda sakumpulan tanaga manajemén kualitas profesional, dilengkepan laboratorium produk propésional, rohangan uji coba, sareng laboratorium.

  • Silicone Rubber Sheet For Glass Industry

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Industri Kaca

    Pelat silikon khusus pikeun industri kaca laminasi mangrupikeun komponén konci perusahaan kami pikeun tungku laminating vakum kaca numutkeun paménta pasar.