Lambaran Karét Silikon Pikeun Laminator Surya

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Lambaran karét silikon pikeun pencét vakum

Lambaran karét silikon pikeun pencét vakum didesain sareng didamel ku urang perusahaan anu didukung pikeun ngadukung pers vakum numutkeun paménta pasar.
Lambaran karét silikon pikeun pencét vakum mangrupikeun komponén konci mesin pencét vakum, éta bakal mangaruhan langsung kana épéktipitas pilem sareng panggunaan biaya pencét vakum.
Lembar karét silikon pikeun pers vakum dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo bahan baku impor Jérman, ngadopsi téknologi produksi anu luhung sareng alat-alat téknologi canggih, produkna tahan suhu tinggi, tahan sepuh, tahan korosi, kateguhan, kalenturan tinggi, non toksik sareng non polusi, henteu raos , sareng iners permukaan non-iteuk bahan, janten éta lambaran mémbran elastis idéal pencét.

Rincian Produk

MODEL

Kakuatan tarik (Mpa)

Kakuatan cimata(N / mm) Teu karasa(Shore A)

Ngabobol kapanjangan

%

Warna

pola

KXM21 6.5 26 60 ~ 75 450 Bodastransparan Dua sisina lemes
KXM22 9.0 32 50 ~ 70 650 Hawuktransparan Dua sisina lemes

mémbran silikon surya didamel nganggo karét silikon kualitas luhur dina pencét-vulkanisasi pencét-press atanapi vulcanizing press numutkeun pamundut anu sanés ti anu ngagaleuh. Kami erba gumantung kana ngatur canggih, téhnik inovatif sareng kontrol kualitas ketat ku bahan karét silikon anu alus teuing sareng mesin, ngabéréskeun masalah permukaan lemes handap sareng kasabaran ketebalan tinggi mesin Vulkanisasi ROTOCURE, sareng ogé ngarobih masalah lébar anu dibatesan, panjang sareng sendi anu katingali dina mesin pencét vulkanisasi. Éta kameunangan tanpa gabungan sareng panjangna tanpa wates dina kaunggulan anu disebatkeun di luhur. Kami gaduh pers-vulkanisir tipe-super pencét lega kalayan lebar 4000mm sareng produk kualitas luhur lébar 3600mm maksimum tanpa gabungan. Karét silikon kualitas luhur kalayan kinerja alus anti sepuh, résistansi ozon, tahan panas, insulasi listrik, résistansi minyak, résistansi pangleyur, tahan korosi, nonpoisonous tur hambar, bébas polusi. Gawe dina hawa, cai, minyak sareng sedeng sanésna dina suhu -60 ° C - + 260 ° C (moment maksimal 300 ° C) kalayan stabilitas, reliabilitas sareng permukaan anu teu aktip pisan tanpa caket. Daptar pikeun punch sagala jinis karét segel gasket atanapi khusus pikeun pvc vakum pencét laminating, panto kai vakum laminating pencét, vakum kaca laminating pencét, vakum surya laminating pencét, panas laminating pencét sareng kartu laminating pencét jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali