Ngolah logam Profesional. Pisan ngalaman & tanaga dilengkepan

Nyuhungkeun pesenan

Wilujeng sumping di perusahaan urang

tulus jeung amanah mikat konsumén di sakumna dunya

Tentang Kami

Wuxi Cayce Méi Téhnologi Trading Co., Ltd perenahna di zona ékonomi Yangtze Delta anu subur di pusat géométrik, deui walungan Yangtze, berorientasi Taihu Pusat ékonomi ka Wétan ka Cina-Shanghai 150 kilométer, belah kulon ti ibukota kuno-Nanjing 150 kilométer, kidul ka Bandara Internasional Wuxi Sunan 50 kilométer. Jinghu sareng yanjiang dua jalan raya utama patepung di daérah jiangyin, jambatan jalan raya Sungai jiangyin Yangtze ngomunikasikan kalér sareng kidul walungan Yangtze, mangrupikeun hub transportasi penting di Walungan Yangtze di hilir. Wuxi Cayce May Technology Trading Co., Ltd perenahna di beulah wétan taman industri yunting.

  • about_banner_1

Panganyarna Tina Warta Blog

tulus jeung amanah mikat konsumén di sakumna dunya

  • Saatos cicing di industri silikon salami lami, seueur palanggan bakal ngadangukeun patarosan ieu: produk silikon kalayan ukuran anu sami atanapi bahkan struktur anu sami gaduh harga anu béda. Ngeunaan topik ieu, baheula kuring kuring kasulitan bari. Dina raraga ngabéréskeun masalah ieu, salian ti diajar ...
  • 1. Numutkeun ukuran volume transportasi, dibagi kana: B500 B600 B650 B800 B1000 B1200 Modél anu biasa dianggo sapertos B1400 (B singkatan lébar, dina milimeter). Ayeuna, kapasitas produksi perusahaan paling ageung nyaéta B2200mm conveyor belt. 2. Nurutkeun anu béda-béda ...
1 (7)
1 (8)
1 (9)
1 (10)
1 (11)
1 (12)
1 (13)
1 (14)
1 (15)
1 (16)
1 (17)
1 (18)
1 (19)
1 (20)
1 (21)
1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (5)
1 (6)