Produk

  • Silicone Rubber Cushion For Hot Press

    Silikon Karét Bantal Pikeun Hot Pencét

    Bantalan karét silikon pikeun pencét panas didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didukung pikeun ngadukung pencét panas numutkeun paménta pasar, biasa dianggo dina mesin mencét anu diteken lantai laminasi, partikel, papan lapis, panto, mebel sareng acara sanésna.

  • Silicone Rubber Cushion For Card-making Laminator

    Silikon Karét Bantal Kanggo Laminator Ngadamel Kartu

    Deskripsi Produk Bantalan karét silikon pikeun laminator pembuatan kartu didesain sareng didamel ku perusahaan urang anu didukung pikeun ngadukung industri pembuatan kartu numutkeun paménta pasar, cocog pikeun sagala jinis kartu bank, kartu kiridit sareng produksi kartu pinter. Bantalan karét silikon dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo dua jinis formasi struktur, nyaéta KXM4213, dua sisi karét silikon sareng pola, lapisan tengah fiberglass lawon. KXM4233, dua sisi karasa, tengah la ...
  • Silicone Rubber Sheet For Glass Industry

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Industri Kaca

    Detil Produk Lembar karét silikon pikeun industri kaca mangrupikeun komponén konci perusahaan urang didaptarkeun pikeun ngadukung tungku laminasi vakum kaca numutkeun paménta pasar. Tungku vakum kaca dilaminasi nganggo prinsip vakum, ngadamel gelas dipanaskeun dina kaayaan vakum, kalayan tekanan atmosfir, ngantep gelas dina kantong vakum dipencét pikeun ngaluarkeun hawa sareng teu tiasa ngadamel gelembung, kantong vakum dina kaayaan manaskeun sareng vakum anu dikompa kaayaan janten dua atanapi langkung potongan gelas sareng EV ...
  • Silicone Rubber Sheet For Vacuum Press

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Pencét Vakum

    Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didédikasikeun pikeun ngadukung pers vakum numutkeun paménta pasar. Lambaran karét silikon pikeun pencét vakum mangrupikeun komponén konci mesin pencét vakum, éta bakal mangaruhan langsung kana épéktipitas pilem sareng panggunaan biaya pencét vakum. Lambaran karét silikon pikeun pers vakum dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo bahan baku impor Jerman, ngadopsi produksi luhung ...
  • Silicone Rubber Sheet For Solar Laminator

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Laminator Surya

    Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum Lembaran karét silikon pikeun pencét vakum didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didédikasikeun pikeun ngadukung pers vakum numutkeun paménta pasar. Lambaran karét silikon pikeun pencét vakum mangrupikeun komponén konci mesin pencét vakum, éta bakal mangaruhan langsung kana épéktipitas pilem sareng panggunaan biaya pencét vakum. Lambaran karét silikon pikeun pers vakum dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo bahan baku impor Jerman, ngadopsi produksi luhung ...
  • Silicone Rubber Sheet For Solar Laminator

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Laminator Surya

    Kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan. Perusahaan penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas produk. Cai mibanda sakumpulan tanaga manajemén kualitas profesional, dilengkepan laboratorium produk propésional, rohangan uji coba, sareng laboratorium.

  • Silicone Rubber Sheet For Glass Industry

    Lambaran Karét Silikon Pikeun Industri Kaca

    Pelat silikon khusus pikeun industri kaca laminasi mangrupikeun komponén konci perusahaan kami pikeun tungku laminating vakum kaca numutkeun paménta pasar.

  • Roller Covering Rubber Strip

    Roller Covering Rubber Strip

    résistansi maké anu hadé sareng performa cekelan anu saé. digunakeun dina industri tékstil salaku kaénan lawon, sapertos jet, cai, aci, alat cukur karangan sareng mesin inspeksi lawon, percetakan sareng alat pewarna.

  • Rough Top Belt

    Sabuk Top Kasar

    Sabuk Konveyor Top Kasar nyayogikeun rébuan ramo cekelan anu fleksibel pikeun nahan produk rangkep atanapi unit anu dibawa ka luhur atanapi ka handap tingkat anu lungkawing maksimal 35 derajat. Sabuk Top Conveyor Kasar sayogi kalayan kulit karét hideung sareng tan samak

  • Hypalon rubber fabric

    Lawon karét Hypalon

    Filsafat perusahaan urang nyaéta kéngingkeun pasar ku persaingan sareng kerjasama, ngahijikeun kakuatan kréatip, ngawangun mérek kalayan integritas, sareng ninun masa depan kalayan jasa.

  • PU Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas ringan

      Bahan kerangka spésifikasi elastomer Jumlah warna Kakuatan tarik 1% perpanjangan diameter roda minimum Suhu Kandel N / mm dina beban anu ditangtoskeun mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Hiji lawon- E1 PVC 1 Héjo bodas 80 4 10/25 -90 Hiji karét Dua lawon- E1 1.5 160 8 40/70 Dua karét Dua lawon- E1 2 160 8 50/75 Dua karét Dua lawon- E2 2.5 200 10 55/80 Dua karét Dua lawon- E2 3 200 10 60/90 Dua karét Tilu fa. ..
  • PVC Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas Lampu PVC

      Bahan kerangka spésifikasi elastomer Jumlah warna Kakuatan tarik 1% perpanjangan diameter roda minimum Suhu Kandel N / mm dina beban anu ditangtoskeun mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Hiji lawon- E1 PVC 1 Héjo bodas 80 4 10/25 -90 Hiji karét Dua lawon- E1 1.5 160 8 40/70 Dua karét Dua lawon- E1 2 160 8 50/75 Dua karét Dua lawon- E2 2.5 200 10 55/80 Dua karét Dua lawon- E2 3 200 10 60/90 Dua karét Tilu fa. ..