Lawon karét Hypalon

Pedaran pondok:

Filsafat perusahaan urang nyaéta kéngingkeun pasar ku persaingan sareng kerjasama, ngahijikeun kakuatan kréatip, ngawangun mérek kalayan integritas, sareng ninun masa depan kalayan jasa.


Detil Produk

Tanda Produk

Filsafat perusahaan urang nyaéta kéngingkeun pasar ku persaingan sareng kerjasama, ngahijikeun kakuatan kréatip, ngawangun mérek kalayan integritas, sareng ninun masa depan kalayan jasa.

Hypalon tape mangrupikeun jenis produk pita anu dirancang ku perusahaan urang numutkeun paménta pasar, khusus pikeun produk kalayan sarat khusus pikeun tahan cuaca sareng ingetan warna. Digunakeun sacara lega dina pariwisata outdoor, konstruksi, kaamanan sareng nyalametkeun kahirupan, kabutuhan sadidinten, transportasi sareng industri sanésna, kasét pikeun kapal pesiar, kasét pikeun kapal kembung, tenda luar, kolam kembung, ledakan minyak, mobil, karéta, kaca depan sareng terpal tahan api, jsb.

1

Parameter Performance

1. Anti-ultraviolét, anti oksidasi, suhu luhur sareng tahan tiis, awét

2. Super tarik, cimata sareng tahan kulit

3. ketat hawa tinggi, tahan maké, résistansi dampak anu kuat

4. Tahan seuneu sareng tahan seuneu, jamur sareng antibakteri, minyak sareng polusi, tahan asam sareng alkali

5. Éta tiasa didamel janten pita warna anu langkung cerah anu henteu gampang diudar

6. Lebar panto ≥1500mm, kandelna 0,5-3.0mm

Ciri: 

1) lawon Hypalon ngagaduhan perméabilitas anu handap pisan pikeun hawa sareng gas-gas sanés.

2) lawon Hypalon gaduh résistansi sedeng pikeun abrasion sareng set komprési.

3) Ku hypalonl compounding ati-ati ngagaduhan kakuatan tarik anu saé.

4) Résistansi kana bahan kimia; tahan ka seueurna produk anorganik.

5) tahan iklim anu saé, buktina ozon, résistansi panas sareng tahan kimia.

6) Perusahaan kami nawiskeun sababaraha rupa lambar karét dina bahan tina NR / SBR / NBR, Neoprene, EPDM, Sillicon, Viton jsb

Kinerja: résistansi anu saé pikeun kinerja sepuh sareng cuaca, korosi anu alus nolak sareng tahan seuneu, Éta tiasa dihasilkeun produk warna-warni sareng henteu gampang diudar.

Pamakéan sanésna: tiasa dianggo dina ngahasilkeun sunshade warna-warni, beus kapal pesiar sareng lawon rok transit.

Data téknis: Kandel: 0.6mm ~ 4.0mm

Kakuatan tarik: 8 Mpa

Gravitasi spésifik: 1.4g / cc

Teu karasa: 65 ± 5 (Shore A)

Elongation: 350%

Produk lambar lawon karét anu sanés tiasa diluyukeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali