Silikon Karét Bantal Kanggo Laminator Ngadamel Kartu

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bantalan karét silikon pikeun laminator pembuatan kartu didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didédikasikeun pikeun ngadukung industri pembuatan kartu numutkeun paménta pasar, cocog pikeun sagala jinis kartu bank, kartu kiridit sareng produksi kartu pinter.
Bantalan karét silikon dihasilkeun ku perusahaan kami nganggo dua jinis formasi struktur, nyaéta KXM4213, dua sisi karét silikon sareng pola, lapisan tengah fiberglass lawon. KXM4233, dua sisi dirasa, karét silikon lapisan tengah.
KXM4213 (Kadua sisi karét silikon sareng pola, lawon gelas tengah)
Bahan baku diimpor ti Jérman, tahan suhu luhur, élastisitas anu saé
Panas ngalaksanakeun gancang, Panas disebarkeun seragam
Resisitansi tekanan tinggi saé.
Tahan pelarut, tahan sepuh, tahan korosi.
KXM4233 (kadua sisi dirasa, karét silikon tengah)
Bahan baku tiasa resisitant panas, tahan tekanan tinggi.
Panas ngalaksanakeun gancang, Panas disebarkeun seragam
Nyerep cai anu saé, sacara épéktip tiasa nyabut gelembung sareng watermark tina kartu permukaan.
Buffering saé, manjangkeun umur dewan pemanasan sareng dewan laminating.

Parameter Produk

Barang KXM4213 KXM4233
Bahan permukaan Karét silikon kalayan pola Panas karasa dirarasakeun
Bahan tengah Lawon Fiberglass Karét silikon hideung
Teuas basisir A 55 ± 5 50 ± 5
Kakuatan tarik (N / mm) 80 60
Adhesion (N / mm) 4.5 4.5
Résistansi suhu ℃  230 200
Warna Bodas bodas

Ciri na sapertos kieu:
(Pola dua sisi silikon lawon serat kaca tengah)
• Produk ngadopsi bahan baku impor Jerman, résistansi suhu luhur sareng kalenturan anu saé.
• konduksi panas gancang sareng sebaran panas seragam tiasa ningkatkeun pisan kaluaran produk nalika prosés laminasi.
• Éta ngagaduhan résistansi tekanan anu saé, henteu aya deformasi, dipercaya sareng awét.
• Ngabantosan pikeun ngaleungitkeun liang kubur sareng bijil dina permukaan sareng ningkatkeun kualitas produk.
• résistansi pelarut, tahan sepuh, tahan korosi, henteu-toksik sareng henteu bau, saluyu sareng sarat panyalindungan lingkungan.

• Bahan baku produk tiasa tahan suhu sareng tekanan anu luhur, nyumponan sarat téknologi pembuatan kartu sareng laminasi, sareng seueur dianggo salaku konsumsi kartu khusus.
• konduksi panas gancang sareng seragam, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngahémat énergi.
• Éta ngagaduhan kinerja nyerep cai anu saé, sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun gelembung sareng tanda cai dina permukaan kartu, sareng ningkatkeun tingkat kualifikasi produk.
• Éta ngagaduhan kinerja bantalan anu saé, nyingkahan tanda goresan anu disababkeun ku kontak keras antara pelat pemanasan sareng laminasi, sareng manjangkeun umur jasa pelat pemanasan sareng lamina.
• Gampang dianggo, nyimpen gaganti jam-man.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali