Silikon Karét Bantal Pikeun Hot Pencét

Pedaran pondok:

Bantalan karét silikon pikeun pencét panas didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didukung pikeun ngadukung pencét panas numutkeun paménta pasar, biasa dianggo dina mesin mencét anu diteken lantai laminasi, partikel, papan lapis, panto, mebel sareng acara sanésna.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Bantalan karét silikon pikeun pencét panas didesain sareng didamel ku perusahaan kami anu didukung pikeun ngadukung pencét panas numutkeun paménta pasar, biasa dianggo dina mesin mencét anu diteken lantai laminasi, partikel, papan lapis, panto, mebel sareng acara sanésna.
Dina kombinasi kerja pencét panas, bantal karét silikon dipasang di antara pelat panas sareng citakanna, ngantep tekanan operasi sareng suhu pelat panas ngirimkeun merata, teras veneer sareng substrat sami-sami dianut langkung raket, sahingga éta tiasa ningkatkeun permukaan sareng kualitas internal produk, tiasa ngimbangan kasalahan piring kanggo ngajagi témplat tina karusakan.
Struktur pikeun bantalan karét silikon pikeun pencét panas nyaéta silikon-kerangka-silikon, kandelna 1,5-2.5mm, suhu panas 250 ℃, kakuatan tarik sareng cimata anu tinggi, henteu aya deformasi, keseragaman ketebalan, umur jasa anu panjang.

Rincian Produk

Nomer modél Kakuatan pegatna kakuatan napel Teu karasa (Shore A) Megatkeun kapanjangan% warna
Mpa N / mm
KXM2321 80 2.5 55 ± 5 350 beureum

Pamakéan produk: Hal ieu dianggo pikeun pencét-panas, seueur dianggo pikeun jati, panto kai tina témpél tekanan.

Fitur produk: kakuatan tarik tinggi sareng kakuatan robih, bahkan kandel, umur panjang, tahan panas dugi ka 250.

Spésifikasi produk: 1) kandel: 1.5-2.5mm 2) lebar maksimum: 3800mm teu aya gabungan 3) panjangna 4) warna: beureum


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali