Sabuk Konveyor-tugas ringan

  • Rough Top Belt

    Sabuk Top Kasar

    Sabuk Konveyor Top Kasar nyayogikeun rébuan ramo cekelan anu fleksibel pikeun nahan produk rangkep atanapi unit anu dibawa ka luhur atanapi ka handap tingkat anu lungkawing maksimal 35 derajat. Sabuk Top Conveyor Kasar sayogi kalayan kulit karét hideung sareng tan samak

  • PU Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas ringan

      Bahan kerangka spésifikasi elastomer Jumlah warna Kakuatan tarik 1% perpanjangan diameter roda minimum Suhu Kandel N / mm dina beban anu ditangtoskeun mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Hiji lawon- E1 PVC 1 Héjo bodas 80 4 10/25 -90 Hiji karét Dua lawon- E1 1.5 160 8 40/70 Dua karét Dua lawon- E1 2 160 8 50/75 Dua karét Dua lawon- E2 2.5 200 10 55/80 Dua karét Dua lawon- E2 3 200 10 60/90 Dua karét Tilu fa. ..
  • PVC Light duty conveyor belts

    Sabuk conveyor tugas Lampu PVC

      Bahan kerangka spésifikasi elastomer Jumlah warna Kakuatan tarik 1% perpanjangan diameter roda minimum Suhu Kandel N / mm dina beban anu ditangtoskeun mm Range mm N / mm ℃ Sabuk conveyor PVC Hiji lawon- E1 PVC 1 Héjo bodas 80 4 10/25 -90 Hiji karét Dua lawon- E1 1.5 160 8 40/70 Dua karét Dua lawon- E1 2 160 8 50/75 Dua karét Dua lawon- E2 2.5 200 10 55/80 Dua karét Dua lawon- E2 3 200 10 60/90 Dua karét Tilu fa. ..