Roller Covering Rubber Strip

Pedaran pondok:

résistansi maké anu hadé sareng performa cekelan anu saé. digunakeun dina industri tékstil salaku kaénan lawon, sapertos jet, cai, aci, alat cukur karangan sareng mesin inspeksi lawon, percetakan sareng alat pewarna.


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

Modél Kandel (mm) Tahan panas ℃ Tegangan épéktip (N / mm) Bahan pola Warna
901 2-2.5 -10 ~ 110 35 Lawon NBR / poliéster kasar kulawu, bodas, koneng, biru, beureum
902
903
904
905
911 2-2.5 -10 ~ 110 35 Lawon NBR / poliéster Gandum kasar kulawu, bodas
912
921 2-2.5 -10 ~ 110 35 Lawon NBR / poliéster Gandum ipis kulawu, bodas
922
931 2-2.5 -10 ~ 110 35 Lawon NBR / poliéster Matte hawuk
941 2-2.5 -10 ~ 110 35 Lawon NBR / poliéster  cahaya kulawu / pink
951 2-2.5 -10 ~ 110 35 Lawon NBR / poliéster Gandum buleud biru
952 2-2.5 -10 ~ 110 35 Lawon NR / poliéster Gandum lemes lvory
961 3.5-4.5 -10 ~ 110 35 Lawon NBR / poliéster Pola jukut hideung
971 2-2.5 -60 ~ 250 30 Si / fiberglass Lemes  Bodas sareng transparan
972 2-2.5 -60 ~ 250 30 Si / fiberglass kasar Bodas sareng transparan
     Warna sareng pola anu sanés tiasa disaluyukeun numutkeun sarat
Kinerja résistansi maké anu hadé sareng kinerja cekelan anu saé.
Anggo digunakeun dina industri tékstil salaku corétan lawon, sapertos jet, cai, aci, gripper loom sareng mesin inspeksi lawon, percetakan sareng pakakas dyeing.
TDS kandel 1-2mm
Lebar  40mm / 50mm / 80mm / 100mm
Kakuatan regangan Numutkeun ka konsumén'squirements
Pola sareng warna Numutkeun ka konsumén'squirements

Pakét

1
2
3

digunakeun dina mesin anyaman rapier sareng mesin tékstil 2. héjo ngempel 3. 38-100mm W. 4. 100m L. 5. adhensiven adhensive DACOTEX, salah sahiji pabrik anu paling kawéntar pikeun nutupan roller, sok ngahasilkeun produk kualitas luhur anu performa saé pikeun anti -friction, anti-tinggi termperature sareng umur panjang, sareng populér di OEMs ti Éropa sareng Amérika. Langkung ti 40 jinis produk DACOTEX seueur dianggo dina 1. Rapier loom, water-jet loom, circle anyaman machine, film spliting machine 2. Dyeing machine, ngabentuk mesin, mesin percetakan, 3. lawon guide roll tina pagawean mesin, sapertos mesin naék, mesin gésér, mesin suing, mesin kompak, mesin lempeng pakan 4. Pitunjuk gilinding mesin manufaktur kertas. Kami nyayogikeun lawon hideung atanapi héjo anu dianggo dina alat pelapis rapier kalayan lébar 15, 18, 23, 24, 25, 27mm. Bahan: Silikon, NBR, NR, anti statik NBR, PVC, PU, ​​karét gabus, nilon, serat sintétik sareng wol dirasakeun, sareng sajabana Apperance: ngariung, polos, digiling, kulit jeruk sareng lawon nyengir, sareng sajabana béda-béda kalayan béda koefisien gesekan dipaké pikeun lawon béda. Panjang standar: 50m sareng 100m. Lebar standar: 38mm, 40mm, 50mm, 70mm, 100mm. Perekat diri atanapi lem disayogikeun dina pamundut anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali