Lambaran Karét Silikon Pikeun Industri Kaca

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

Lambaran karét silikon pikeun industri kaca mangrupikeun komponén konci perusahaan urang didaptarkeun pikeun ngadukung tungku laminasi vakum kaca numutkeun paménta pasar.
Tungku vakum kaca dilaminasi nganggo prinsip vakum, ngadamel gelas dipanaskeun dina kaayaan vakum, kalayan tekanan atmosfir, ngantep gelas dina kantong vakum dipencet pikeun ngaluarkeun hawa sareng teu tiasa ngadamel gelembung, kantong vakum dina kaayaan manaskeun sareng vakum anu dikompa kaayaan janten dua atanapi langkung potongan gelas sareng Eva panas babarengan.
Kantong vakum mangrupikeun bagian inti tina vakum kaca tungku laminasi, éta diwangun ku dua lembar karét silikon sareng ujung kedap silikon, lambaran karét silikon mangrupikeun komponén konci tina sadaya tungku laminasi, kualitas na langsung mangaruhan kualitas produk kaca.

Nomer modél

Kakuatan regangan

Kakuatan cimata

Teu karasa

Megatkeun kapanjangan%

warna

pola

(Mpa)

(N / mm)

(Shore A)

KXM3111

6.5

26

55 ± 5

450

Transparan

Dua sisina lemes

KXM3112

6.5

26

55 ± 5

450

Transparan

Hiji leueur

Hiji gandum lawon

KXM3121

6.5

26

55 ± 5

450

beureum

Dua sisina lemes

KXM3122

6.5

26

55 ± 5

450

beureum

Hiji leueur

Hiji gandum lawon

KXM3211

8

32

55 ± 5

650

Transparan

Dua sisina lemes

KXM3212

8

32

55 ± 5

650

Transparan

Hiji leueur

Hiji gandum lawon

KXM3221

8

32

55 ± 5

650

beureum

Dua sisina lemes

KXM3222

8

32

55 ± 5

650

beureum

Hiji leueur

Hiji gandum lawon

Lebar maksimum tiasa janten 3800mm henteu nganggo kelim, kandel 2-8mm, panjangna mana waé.

Bahan silikon kualitas luhur, élastisitas tinggi

Suhu operasi anu lega mimitian ti 0 dugi ka 260 ° C

0 zona / asam / alkali / minyak / cai / ngagem / téarockproof

Awét, anti sepuh, henteu ngabodaskeun, handap gampang ngabakar

Aplikasi:

Mesin konstruksi, méja nyetrika, pencét panas

Alat-alat listrik sareng éléktronik, komputer, printer

Industri otomotif, aerospace, pakean sareng tanaga

Kompor, pamanas, parabot dapur, tilelep, alat-alat gas

Pelat gél silika kromatografi ipis, ogé disebut pelat gél silika résistansi cimata tinggi. Éta didamel tina kemurnian tinggi lapisan ipis kromatografi silika gél (bubuk) dicampur sareng sajumlah pengikat sareng disemprot. Permukaanna umumna gelas, sareng aluminium foil populér di mancanagara. Ngadamel permukaan papan anu napel.
   1. Pangaruh pisah saé, sareng jumlah pelatna seueur.
   2. Spotting spot leutik, anu merenah pikeun analisa siri.
   3. Waktos pipisahan pondok.
  4. sensitipitas tinggi, bintik jelas, non-difusi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali