Métode pangobatan di tempat pikeun simpangan sabuk conveyor

1. Numutkeun ukuran volume transportasi, dibagi kana: B500 B600 B650 B800 B1000 B1200 Modél anu biasa dianggo sapertos B1400 (B singkatan lébar, dina milimeter). Ayeuna, kapasitas produksi perusahaan paling ageung nyaéta B2200mm conveyor belt.

2. Numutkeun lingkungan panggunaan anu béda, éta dibagi kana sabuk karét conveyor biasa, sabuk conveyor karét tahan panas, sabuk conveyor karét tahan tahan, asam sareng sabuk karét tahan alkali, sabuk karét tahan minyak, sabuk conveyor tuangeun sareng modél séjén. Kandel minimum karét panutup dina sabuk conveyor karét biasa sareng sabuk conveyor tuangeun nyaéta 3.0mm, sareng ketebalan minimum karét panutup handap nyaéta 1.5mm; Sabuk conveyor karét tahan panas, sabuk conveyor karét tahan tiis, sabuk conveyor karét tahan alkali, sareng sabuk conveyor karét tahan minyak. Kandel minimum lem nyaéta 4.5mm, sareng kandel minimum tutup handap nyaéta 2.0mm. Numutkeun kaayaan spésifik lingkungan panggunaan, kandelna 1.5mm tiasa dianggo pikeun ningkatkeun umur palayanan karét panutup luhur sareng handap.

3. Numutkeun kakuatan tarik tina sabuk conveyor, éta tiasa dibagi kana kanvas conveyor biasa sareng sabuk conveyor kanvas anu kuat. Sabuk conveyor kanvas anu kuat dibagi kana nilon conveyor belt (NN conveyor belt) sareng polyester conveyor belt (EP conveyor belt).

2. Metode pangobatan di tempat pikeun panyimpangan sabuk conveyor

(1) Pangaturan penyimpangan roller sered otomatis: Nalika kisaran panyimpangan tina sabuk conveyor henteu ageung, roller sered nyalira tiasa dipasang dina simpangan sabuk conveyor.

(2) Ngepaskeun sareng panyimpangan anu cocog: Nalika sabuk conveyor nyimpang ti kénca ka katuhu, sareng arahna henteu teratur, éta hartosna sabuk conveyor teuing leupas. Alat tegangan tiasa disaluyukeun pantes pikeun ngaleungitkeun simpangan.

(3) Pangalihan simpangan roller nangtung séksi sélulér: Sabuk conveyor sok nyimpang ka hiji sisi, sareng sababaraha rol nangtung tiasa dipasang dina kisaran kanggo ngareset sabuk.

(4) Saluyukeun simpangan roller: sabuk conveyor ngalir tina roller, parios naha roller henteu normal atanapi ngalih, saluyukeun roller kana posisi horizontal sareng muterkeun normal pikeun ngaleungitkeun simpangan.

(5) Benerkeun simpangan sambungan sendi sabuk; sabuk conveyor salawasna ngalir dina hiji arah, sareng simpangan maksimum aya dina gabungan. Sambungan sabuk conveyor sareng garis tengah sabuk conveyor tiasa dilereskeun kanggo ngaleungitkeun simpangan.

(6) Nyaluyukeun penyimpangan tina roller sered anu diangkat: sabuk conveyor ngagaduhan arah simpangan sareng jarak, sareng sababaraha kelompok rol sered tiasa diangkat dina sisi anu sabalikna tina arah simpangan pikeun ngaleungitkeun simpangan.

(7) Saluyukeun simpangan tina roller sered: arah simpangan sabuk conveyor parantos pasti, sareng pamariksaan mendakan yén garis tengah roller sered henteu jejeg sareng garis tengah sabuk conveyor, sareng roller sered tiasa disaluyukeun pikeun ngaleungitkeun simpangan.

(8) Ngaleungitkeun kantétan: titik simpangan tina sabuk conveyor tetep henteu robih. Upami kantétan aya dina rol sered sareng kendang, panyimpangan kedah dileungitkeun saatos dicabut.

(9) Ngoréksi panyimpangan pakan: pita henteu nyimpang handapeun beban ringan, sareng henteu nyimpang dina beban anu beurat. Beurat feed jeung posisi bisa disaluyukeun pikeun ngaleungitkeun simpangan.

(10) Ngoréksi panyimpangan kurung: arah panyimpangan sabuk conveyor, posisina angger, sareng simpangan serius. Tingkat sareng vertikal bracket tiasa disaluyukeun pikeun ngaleungitkeun simpangan.


Waktos Post: Mar-25-2021