Saatos cicing di industri silikon salami lami, seueur palanggan bakal ngadangukeun patarosan ieu: produk silikon kalayan ukuran anu sami atanapi bahkan struktur anu sami gaduh harga anu béda.

Saatos cicing di industri silikon salami lami, seueur palanggan bakal ngadangukeun patarosan ieu: produk silikon kalayan ukuran anu sami atanapi bahkan struktur anu sami gaduh harga anu béda. Dina topik ieu, biasana aya

Abdi kaganggu sakedap. Dina raraga ngabéréskeun masalah ieu, salian ti diajar ti anu ngaheulaan di industri, kuring ogé mésér produk silikon anu harga anu béda, pabrik, sareng daérah pikeun babandingan.

Dinten ieu, kuring bakal masihan anjeun penjelasan saderhana ngeunaan perusahaan kamiproduk s, ngarepkeun pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos industri produk silikon.

 1. Dina hal matéri: Sababaraha industri khusus gaduh sababaraha sarat ciri pikeun produk silikon. Salaku conto, harga produk silikon anu didamel tina lem cuaca sareng produk silikon biasa pasti béda.

 2. Ukuran struktur: Sababaraha gél silika katingalina mirip di luar, tapi ukuran struktur internalna tiasa bénten, sareng strukturna ogé langkung rumit, anu bakal mangaruhan kaluaran produksi, janten hargana henteu sami

 3. Proses: Keragaman prosés produksi produk silikon ogé bakal mangaruhan biaya produksi. Kayaning percetakan sutra, percetakan gulung, transfer termal, jst nalika produksi

4. kapang: Jumlah liang dina kapang produk bakal mangaruhan kapasitas produksi. Ngan lamun paménta konsumén sareng jumlah liang dina kapang ngahontal babandingan anu wajar, biaya kuli tiasa dikirangan sareng efektivitas biaya produk silikon khusus tiasa ditingkatkeun.

 5. Paménta: Kanggo produk anu sami, langkung ageung jumlah kustomisasi, harga langkung nguntungkeun.

 Tina di luhur, tiasa ditingali yén harga produk silikon anu katingalina sami moal sami. Éta aya hubunganana sareng bahan baku anu dianggo, ukuran struktur, téknologi produk, jumlah rongga kapang sareng jumlah pesanan.

Ku alatan éta, disarankeun pikeun palanggan nangtoskeun kontén ieu sateuacan ngarobih produk, teras damel sasarengan sareng pabrikna. Zhongsheng Silicone ngabagéakeun sadayana palanggan sumping pikeun ngarobih, salami anjeun peryogikeun, kami salawasna aya.


Waktos Post: Mar-25-2021